глобален предизвик Ги бараме најдобрите: Cloud професионалци, Data & AI професионалци и Developer-и во Македонија и во светот дознај повеќе

За натпреварот

Ако мислиш дека го имаш она што е потребно, пријави се и натпреварувај се на локалниот турнир за Cloud вештини, кој ќе трае од 1ви февруари до 17ти март 2021 година.

Измери ги своите технички вештини за 5 минути, добиј највисок резултат во најбрзо време и натпреварувај се во финалето каде ќе ја претставуваш твојата земја на Светскиот C3 Global Шампионат за Cloud вештини во јуни 2021 година.

зошто да се натпреваруваш?

Потврди ја својата експертиза како најдобар Cloud професионалец,  Data & AI професионалец или Developer и имај можност да освоиш награди во вредност од

  • 2.400 USD доколку победиш на светскиот шампионат.
  • Вредносен ваучер за обука од Семос Едукација во вредност од 500 € за победниците на локалниот шампионат.
  • Изненадување – награда.

Овој натпревар е дизајниран со цел да ги држи твојот ум и твоите вештини во топ - форма, да добиеш можност да се истакнеш и да му покажеш на светот дека твојот развој и начинот на размислување се должи на континуираното учење.

  • cloud
  • ml & ai
  • developer

пријави се веднаш

Овој натпревар е дизајниран со цел да ги држи твојот ум и твоите вештини во топ - форма, да добиеш можност да се истакнеш и да му покажеш на светот дека твојот развој и начинот на размислување се должи на континуираното учење.

пријави се